Сватбен фотограф

Георги Колев

На кратко за Мен

Здравейте,казвам се Георги Колев. Професионално се занимавам с фотография от 2008г.Заснемам сватбени тържества,абитуриентски балове, фирмени тържества, партита, юбилеи, детски празници,тиймбилдинг и др.

За мен фотографията е хобито,което се превърна в начин на живот.Всяка една фотография крие в себе си своето очарование. Моята страст е сватбената фотография,чрез нея отразявам силните емоции от чувствата,които човек изпитва за първи път.Фотографията е изкуство,чрез което аз като фотограф отразявам своето виждане и се опитвам да запечатам мига и Вашите емоции.

Като сватбен фотограф не следвам правила,а изразявам чувства...малко светлина и любов са достатъчни,за да уловя един хубав момент. Всяка булка има своето виждане как ще изглежда един от най-прекрасните моменти в живота ѝ-сватбения ден,за това контакта с младоженците преди и по време на сватбата е толкова важен за мен.

Избирайки мен за фото заснемане на сватбения Ви ден, ще получите качествено заснемане, съобразено с най-новите тенденции в сватбената фотография.

Сватбените снимки се заснемат и обработват според индивидуалните Ви изисквания. За въпроси не се колебайте . Свържете с мен по телефона или чрез контактна форма.

За мен

Галерия

Цени

Контакти

ALL RIGHTS RESERVED

GEORGE KOLEV © PHOTOGRAPHY